Microsoft 365 optimalisatie

Als bedrijf ben je in het bezit van software en abonnementen voor het gebruik van Microsoft 365 of Office 365. Maar haal je als onderneming wél het maximale rendement uit jullie softwarelicenties of betaal je zoals de meeste bedrijven te veel voor Microsoft abonnementen?

Optimalisatie van 365-abonnementen is raadzaam en bespaart altijd geld! Q-Advise zorgt ervoor dat je een maximaal rendement haalt uit de investeringen. Zonder onnodige kosten, maar met een uitgavenpatroon voor licenties dat overeenkomt met het reële gebruik van de Microsoft abonnementen binnen de organisatie.

Als Q-Advise beschikken we over de juiste tools om te hoge uitgaven of een overcapaciteit van de softwarelicenties en Cloud abonnementen te voorkomen.
We geven inzicht in de user profielen en het gebruik, daarmee kunnen wij eenvoudig rapportages tonen waarin wij uiteenzetten hoe de Cloud licenties worden gebruikt, hoe vaak en op welke wijze ze worden ingezet en – vooral – welke licenties niet of zo weinig worden gebruikt dat je er helemaal niet in hoeft te investeren. Op deze manier garanderen wij dat de kosten voor de abonnementen van Microsoft 365 of Office 365 fors kunt terugbrengen.

Maximaal rendement

Door de licentiepositie van de Cloud abonnementen te optimaliseren, haal je als IT-afdeling voor de gehele organisatie een maximaal rendement uit de software en daarmee uit de productiviteit van het bedrijf. Op deze manier worden de licenties immers gericht ingezet voor de software die je ook daadwerkelijk gebruikt. Bovendien hoef je niet langer kosten te maken voor licenties die in de praktijk helemaal niet gebruikt worden. Q-Advise beschikt over een jarenlange en bewezen expertise op het gebied van optimalisaties van Microsoft 365 en Office 365 en slaagt er aantoonbaar in om kosten voor organisaties te reduceren, ongeacht grootte en sector.

Neem contact op met de experts van Q-Advise en bespreek de optimalisatie mogelijkheden.