Bent u op zoek naar licenties  om uw tekorten aan te vullen of voor een migratie? Voor bijvoorbeeld Office 2016, Exchange Server, RDS CAL’s, Sharepoint of een andere Microsoft softwarelicentie? U kunt veel kosten besparen als u gebruikte licenties inkoopt en zeker als Q Advise u daarbij begeleidt. Uw besparing kan oplopen van dertig tot zelfs 72% ten opzichte van de standaardprijs die uw Licensing Solution Provider (LSP) of een ander Microsoft-reseller hanteert.

Q Advise zet haar netwerk in om voor u snel overzichtelijk te maken hoe u het tekort aan licentievolume weer snel op peil kunt brengen tegen een aanzienlijk lagere prijs dan via de reguliere softwareleveranciers.

Koop hier uw Microsoft licenties!

Waarom meer Microsoft-licenties kopen?

  • Groei door fusie en/of overname waarbij extra licenties nodig zijn;
  • Autonome groei waarbij extra licenties nodig zijn;
  • Compliance issue na een audit of Microsoft SAM baseline;
  • Compliance issue na een ‘Friendly Review’.

Wanneer een van de bovenstaande punten speelt binnen uw organisatie, dan is de kans groot dat u op zoek bent naar meer licenties om alle werkplekken te kunnen voorzien van de juiste softwarelicenties.

Microsoft licenties kopenFlinke besparing op uw IT-budget

Q Advise beschikt over ruime ervaring op het gebied van aan- en verkoop van tweedehands licenties. Wij ondersteunen en faciliteren de aan- en verkoop van tweedehands softwarelicenties.

Vaak worden bedrijven min of meer door Microsoft gedwongen om te investeren in de nieuwste versies. Met gebruikte licenties is dat echter helemaal nodig. Q Advise begeleidt organisaties bij het aankopen van gebruikte licenties tegen zeer scherpe tweedehands prijzen.

Tweedehands licenties vormen een uitstekend alternatief voor als u in uw bedrijf softwarelicenties tekort komt. De aankoop van licenties is een specialisme, mede vanwege de juridische aspecten. Q Advise is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van softwarelicenties.

Q Advise is een onafhankelijke partner, met vele jaren ervaring in de software- en licentiewereld. Wij begeleiden en faciliteren het hele proces tot en met de tweedehands licentietransactie. ‘Due diligence’ is altijd onderdeel van het proces. Hiermee kan een vervelende incompliancy-situatie voorkomen worden.

U krijgt van ons altijd een vrijblijvende offerte, die inzichtelijk maakt op welke kortingen u kunt rekenen ten opzichte van de standaardprijzen. In deze offerte nemen we ook de levertijd en garanties met u door.

Tweedehands Microsoft-licenties kopen zorgt voor een besparing tot wel 72% op uw IT-budget

Tweedehands Microsoft-licenties vormen echt een besparingsmogelijkheid op uw software-investering.

 

Besparen op Microsoft licenties

Wenst u meer informatie over de aankoop van tweedehands licenties? Neem dan contact op met één van onze consultants voor een advies op maat.

info@q-advise.com | +31 (0) 85 06 00 660

BESPAAR TOT WEL 72% OP UW LICENTIE AANSCHAF!

Overtuigd? Koop hier uw Microsoft office licenties.

Gerelateerde artikelen:

Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?
Powered by