Microsoft komt met extra korting op Microsoft Teams features!

Naar alle waarschijnlijkheid heb jij maar ook de hele organisatie de afgelopen maanden al moeten wennen aan het werken vanuit huis. De meeste communicatie met collega’s gaat nu via platforms zoals Zoom, Google Meet, Blue Jeans maar natuurlijk ook Microsoft Teams. Microsoft speelde slim in op thuiswerken door Teams 6 maanden gratis aan te bieden en gaat nu verder met nog meer korting op Microsoft Teams.

Met de nieuwe oproep om zoveel mogelijk thuis te werken is goede online communicatie nu essentiëler dan ooit. 

Lees ook : Wat is Microsoft teams? Microsoft Teams voor de zakelijke klant!

Verbeteringen

Softwarefabrikanten van communicatie platforms zijn de laatste periodes naarstig opzoek gegaan naar verbeteringen in hun systemen. Zo ook Microsoft, die verbeteringen heeft aangebracht voor mensen die geen stabiele internet connectie hebben. Ook met de nieuwe Advanced Communications update is het nu makkelijker voor de host om een groot virtual event te organiseren. Dit zijn slechts een paar nieuwe features.  

Om nog meer organisaties voor Microsoft Teams te laten kiezen en de nieuwe features te promoten, biedt Microsoft korting op bepaalde Microsoft Teams features:

  • Krijg Gratis Audio ConferencingNu verkrijgbaar voor klanten met een Enterprise Agreement. Dit is beschikbaar vanaf 1 oktober 2020. 
  • 35% korting op Advanced Communications, Ook verkrijgbaar voor klanten met  Enterprise Agreement en wordt beschikbaar gemaakt voor het einde van het kalenderjaar.  
  • Voor Skype for Business heeft Microsoft een Fast Track support om klanten tegen een mooie prijs te laten overstappen naar Microsoft Teams. Teams is tenslotte het nieuwe Skype for Business. 

 

Wil je meer weten over Microsoft Teams? Of ben je benieuwd of deze features interessant voor jou zijn?

Vraag het de experts van Q-Advise.