Q – Cloud

Om de Cloud kunt u bijna niet meer heen. Software-leveranciers zetten hier dank zwaar op in. Maar bent u hier op voorbereid? Weet u wat u te wachten staat en hoe u uw on-premise producten naar de Cloud migreert. Hoe maakt u de roodmap voor Cloud en hoe voorkomt u dubbele kosten? Hoe gaat u om met document-retentie waar functionaliteit niet meer geborgd wordt in de Cloud? Zomaar wat vragen die u redelijk wakker kunnen houden.

Bij Q-Advise hebben wij de experts beschikbaar die uw Cloud-migratie -traject kunnen begeleiden. Daarnaast bekijken we met u mogelijkheden als ‘Reserved-Instances’ en ‘Hybrid-Use-Benefits’ en andere mogelijkheden om substantieel te kunnen besparen.

Laat u niet opjagen door de software-uitgevers, maar vraag Q-Advise om advies. Wij bekijken samen met u of er een Business Case is voor Cloud, onafhankelijk en geheel transparant.

Azure

Azure consumptie stijgt enorm. Ook hier zijn er grote besparingen mogelijk. Laat Q-Advise met u meekijken en de kosten verminderen.

De Azure prijs calculator is een mooi manier om de prijzen van alle Azure-verbruiksservices te schatten. Bekijk de calculator hier

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek Q – Cloud