Wat we doen

Q Advise heeft een aantal diensten ontwikkeld om klanten optimaal te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van Software Asset Management en alle facetten daarvan zoals licentiemanagement. Wij helpen onze klanten een optimale balans te bereiken tussen de performance van hun IT en de gerelateerde kosten hiervan.

Wij bepalen samen met onze klanten hoe hun IT-landschap eruit ziet alsmede de toekomstplannen. Aan de hand daarvan bekijken we de optimale contractering en licentie-structuur. Wij selecteren de best passende reseller voor het betreffende landschap en helpen onze klanten het onderste uit de kan te halen in onderhandelingen met de software-fabrikanten.

In het geval van een audit- of een friendly review helpen staan wij onze klanten bij om compliance claims te reduceren of weerleggen. Wij kunnen namens u het onderzoek begeleiden en voorkomen dat verkeerd geïnterpreteerde data  gebruikt wordt om de hoogte van de claim te bepalen.

Eventuele benodigde claims kunnen wij daarnaast dikwijls afdekken met behulp van tweedehands licenties tegen zeer gereduceerde tarieven.

Deze diensten kunt u direct bij ons afnemen, maar wij bieden ook services aan die u totaal ontzorgen op het gebied van Software Asset Management. Door onze effeciënte aanpak doen wij dit vrijwel altijd kosten-negatief. Dat wil zeggen dat de besparingen die wij realiseren substantieel hoger zijn dan de kosten van onze inzet.

Verdere details met betrekking tot deze afzonderlijke diensten vindt u via de links hieronder.

Wilt u direct advies ?

Vraag het de experts van Q-Advise. Neem hier contact op!