Tweedehands software

tweedehands software

Tweedehands software

De wereld van tweedehands software licenties is voor veel organisaties onbekend, lastig te doorgronden en vaak ondoorzichtig. Q-Advise kent als geen ander de markt en de procedures. Sinds het oordeel van het Europees Hof van Justitie om de aan- en verkoop van softwarelicenties te legaliseren (C128-11 / 3 juli 2012), is een enorme tweedehandsmarkt van gebruikte (Microsoft) software licenties ontstaan in Europa.

Microsoft licenties kopen

Om organisaties te ondersteunen en te ontzorgen bij het besparen op softwarelicenties of om waarde te creëren uit overtollige softwarelicenties, heeft Q-Advise een netwerk ontwikkeld, dat specifiek op deze tweedehands software licentiemarkt is gericht. Dit stelt ons in staat om de beste prijs te garanderen bij aankoop en het hoogste bod bij verkoop. De kostenbesparing bij aankoop kan oplopen van 30% tot 70% op de standaard prijzen van Microsoft.

Gebruikte Microsoft licenties kopen           Gebruikte Microsoft licenties verkopen 

Neem contact op met onze licentie & SAM specialisten

   

  Tweedehands software kopen en verkopen

  Qlicense licentie audit, 2dehands software, tweedehands software

  2dehands software

  De wereld van 2dehands software licenties is voor veel organisaties onbekend, lastig te doorgronden en vaak ondoorzichtig. Q-Advise kent als geen ander de markt en de procedures. Sinds het oordeel van het Europees Hof van Justitie om de aan- en verkoop van softwarelicenties te legaliseren (C128-11 / 3 juli 2012), is een enorme tweedehandsmarkt van gebruikte (Microsoft) softwarelicenties ontstaan in Europa.

  Om organisaties te ondersteunen en te ontzorgen bij het besparen op softwarelicenties of om waarde te creëren uit overtollige softwarelicenties, heeft Q Advise een netwerk ontwikkeld, dat specifiek op deze tweedehands software licentie markt is gericht. Dit stelt ons in staat om de beste prijs te garanderen bij aankoop en het hoogste bod bij verkoop.

  Vraag prijsinformatie aan

  De kostenbesparing bij aankoop kan oplopen van 30% tot 70% op de standaard prijzen van Microsoft.

  Vertel.… wat zijn uw wensen?

  Wilt uw organisatie een waardebepaling ontvangen van uw ongebruikte Microsoft licenties? Of wilt u juist gebruikte licenties aanschaffen om kosten te besparen op uw Microsoft licentie-investering?

  Software licenties kopen      Software licenties verkopen